Op 19 september kondigt Nikon ’s werelds eerste water- en schokbestendige camera met verwisselbaar objectief aan: de Nikon 1 AW1 compacte systeemcamera.

Waterdicht (tot op 15 m), schokbestendig (bij een val van maximaal 2 m), vorstbestendig (tot -10°C) en volledig stofdicht: de Nikon 1 AW1 blijft presteren, wat Moeder Natuur ook voor u in petto heeft. Deze systeemcamera, die wordt gelanceerd samen met twee even mooie water-, schok- en vorstbestendige 1 NIKKOR AW-objectieven, legt actiemomenten op hun mooist vast in elke omgeving, maar ziet er ook niet misplaatst uit op een chic feest. De camera is klein genoeg om gemakkelijk mee te nemen, snel genoeg om in een oogwenk in actie te komen en zo mooi dat deze overal de aandacht zal trekken. Dit is dé oplossing voor stijlvolle fotografen die letterlijk overal foto’s en films van hoge kwaliteit willen maken.

Nieuwe 1 NIKKOR AW-objectieven

Het speciale 1 NIKKOR AW 11–27.5mm f/3.5–5.6 zoomobjectief en 1 NIKKOR AW 10mm f/2.8 groothoekobjectief worden samen met de camera uitgebracht en zijn net zo mooi en robuust. Deze water-, schok- en vorstbestendige objectieven staan garant voor veelzijdigheid, precisie en stijl, waar u ook naartoe gaat. Op het land of onder water, hiermee kunt u letterlijk overal prachtige foto’s en films maken.

Kijk voor het volledige pers bericht op:Nikon.NL

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!